Пон. - Пет.
08:00 - 18:00ч Адреса: бул. Мајка Тереза бр.28-1/1
Место: Скопје +389 (0)2 3130373
+389 (0)70 367284
 

Зависности

Алкохол

Повеќе

Канабис

Повеќе

Седативно-хипнотички супстанци

Повеќе

Опијати

Повеќе

Блог текстови

Алкохол

Третманот се врши по следниот модел:
1. Подготвителен период
2. Детоксикација
3. Продолжен третман

Повеќе

Канабис

Марихуана: акутната интоксикација се манифестира со општо опуштање, лагодност, еуфорија, зголемена говорливост, субјективно појачување на осетливоста на сите сетила и исчезнување на секојдневните грижи и животни проблеми.

 

Повеќе

Седативно – хипнотички супстанции

Барбитурати, Бензодиазепини

Повеќе

Стимуланси

Стимулансите (амфетамин, кокаин и др.) предизвикуваат подобрување на основното расположение кое може да оди до права еуфорија, ја зголемуваат менталната активност и енергијата, одржуваат состојба на будност и тензија, со приметно намалување на апетитот и телесната тежина

Повеќе

Опијати

Хероин /Морфин/ Доминантен симптоми на интоксикација со овие дроги е еуфорија, која е пропратена со опуштање, релаксација на мускулите, исчезнува чувството на анксиозност и губиток на инхибициите.

Повеќе

Контакт

Адреса

бул. “Мајка Тереза” бр. 28-1/1 1000, Скопје

Email

evromedika@yahoo.com

Јавете се

+389 (0)2 3130373

Се вчитува
Дојде до грешка. Ве молиме обдете се повторно
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!
Изработено од InOne