Пон. - Пет.
08:00 - 18:00ч Адреса: бул. Мајка Тереза бр.28-1/1
Место: Скопје +389 (0)2 3130373
+389 (0)70 367284
 

Поткожни-блокатори

Психози

Повеќе

Алкохол

Повеќе

Опијати

Повеќе

Блог текстови

Психози

Третманот на психози, кој се спроведува во П.З.У. Евромедика, опфаќа:

 

Повеќе

Алкохол

За многумина алкохолот е пријатен придружник на социјалните настани. Умереното конзумирање на алкохол не е штетно за повеќето возрасни лица. Но, голем е бројот на лица кои имаат сериозен проблем поврзан со пиењето алкохол.

Повеќе

Поткожно вградување на опијатен антагонист

 Во П.З.У. ЕВРОМЕДИКА од 2005 година се употребува опијатен антагонист, Naltrexone, во Pellet облик, за поткожно вградување.

Повеќе

Супституциона терапија

Супституционен третман на одржување и детоксицирање

Повеќе

Третман на психолошка зависност

Најдубиозниот и најдолготрајниот третман на зависности е во разрешување на психолошката зависност.

Повеќе

Опијатен блокатор

Што по детоксикацијата?

Повеќе

Опијати

Хероин /Морфин/ Доминантен симптоми на интоксикација со овие дроги е еуфорија, која е пропратена со опуштање, релаксација на мускулите, исчезнува чувството на анксиозност и губиток на инхибициите.

Повеќе

Контакт

Адреса

бул. “Мајка Тереза” бр. 28-1/1 1000, Скопје

Email

evromedika@yahoo.com

Јавете се

+389 (0)2 3130373

Се вчитува
Дојде до грешка. Ве молиме обдете се повторно
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!
Изработено од InOne