Пон. - Пет.
08:00 - 18:00ч Адреса: бул. Мајка Тереза бр.28-1/1
Место: Скопје +389 (0)2 3130373
+389 (0)70 367284
 

Стимуланси

Блог текстови

Стимуланси

Стимулансите (амфетамин, кокаин и др.) предизвикуваат подобрување на основното расположение кое може да оди до права еуфорија, ја зголемуваат менталната активност и енергијата, одржуваат состојба на будност и тензија, со приметно намалување на апетитот и телесната тежина

Повеќе

Контакт

Адреса

бул. “Мајка Тереза” бр. 28-1/1 1000, Скопје

Email

evromedika@yahoo.com

Јавете се

+389 (0)2 3130373

Се вчитува
Дојде до грешка. Ве молиме обдете се повторно
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!
Изработено од InOne