Пон. - Пет.
08:00 - 18:00ч Адреса: бул. Мајка Тереза бр.28-1/1
Место: Скопје +389 (0)2 3130373
+389 (0)70 367284
 

Психози

Психози

Третманот на психози, кој се спроведува во П.З.У. Евромедика, опфаќа:

1. Редовни психијатриски советувања;
2. Следење на психичката состојба;
3. Терапија со антипсихотици;
4. Семејно советување и
5. Ресоцијализација преку индивидуални и групни психо – социотераписки третмани: зголемување на мотивацијата, вежбање на психо – социјалните вештини.

 

Контакт

Адреса

бул. “Мајка Тереза” бр. 28-1/1 1000, Скопје

Email

evromedika@yahoo.com

Јавете се

+389 (0)2 3130373

Се вчитува
Дојде до грешка. Ве молиме обдете се повторно
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!
Изработено од InOne