Пон. - Пет.
08:00 - 18:00ч Адреса: бул. Мајка Тереза бр.28-1/1
Место: Скопје +389 (0)2 3130373
+389 (0)70 367284
 

Психотерапија и психoдрама

Психотерапија и психoдрама

Во основа на услугите, кои се даваат во П.З.У. Евромедика, се психотераписки методи кои тимот на професионалци ги спроведува во третман на психолошки проблеми и пореметувања.

Д-р. Александар Марцикиќ е тренер по психодрама и еден од водителите на едукацијата по психодрама во Здружението по психодрамско искуство и обука ,,Ј. Л. Морено” (www.psihodrama.mk), кое е член и еден од оснивачите на Македонската психотерапсика асоцијација (МПА), член на Европската асоцијација за психотерапија (EAP) и како тренинг организација, член на Европската федерација за психодрама (FEPTO). Д-р. Александар Марцикиќ е претседател на Македонската психотераписка асоцијација (МПА).

Во П.З.У. Евромедика психотерапијата се спроведува во вид на индивидуални третмани и групни тертмани, во кои се вклучува и работа со семејство.

 

Контакт

Адреса

бул. “Мајка Тереза” бр. 28-1/1 1000, Скопје

Email

evromedika@yahoo.com

Јавете се

+389 (0)2 3130373

Се вчитува
Дојде до грешка. Ве молиме обдете се повторно
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!
Изработено од InOne