Пон. - Пет.
08:00 - 18:00ч Адреса: бул. Мајка Тереза бр.28-1/1
Место: Скопје +389 (0)2 3130373
+389 (0)70 367284
 

Детоксикација

Блог текстови

Детоксикација со супститут

Овој вид детоксикација се користи при поостри апстиненцијални кризи. Овозможува безбеден начин за почеток на третман од опијатна зависност.

Повеќе

Клонидинско – налтрексонска детоксикација

Повеќе

Ултра брза опијатна детоксикација

Што е ултра брза опијатна детоксикација под седација?

УБД е ефикасна метода за надминувањe на апстиненцијалната криза на опијатна зависност како дел од комплексниот третман.

Повеќе

Контакт

Адреса

бул. “Мајка Тереза” бр. 28-1/1 1000, Скопје

Email

evromedika@yahoo.com

Јавете се

+389 (0)2 3130373

Се вчитува
Дојде до грешка. Ве молиме обдете се повторно
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!
Изработено од InOne