Детоксикација

Клонидинско – налтрексонска детоксикација

Овој вид на детоксикација од хероин овозможува надминување на апстиненцијалните кризи за три до пет дена.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *