Детоксикација

Детоксикација со супститут

Овој вид детоксикација се користи при поостри апстиненцијални кризи. Овозможува безбеден начин за почеток на третман од опијатна зависност.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *