За нас

П.З.У. Евромедика е психијатриска ординација која постои од 1998 година. Применува тимски, пред се хуманистички и димански ориентиран пристап при третман на психијатриски проблеми и животни кризи.

Д-р. Александар Марцикиќ, психијатар
Тања Марцикиќ, социјален работник
Д-р. Емилија Чабуковска, доктор
Сања Манчевска, дипломиран правник

Дискрецијата е загарантирана!

Не се дозволени коментари.